donderdag 7 augustus 2008

Lekker in de zon


Zo daar zit ze dan, de zwangere huismus. Marjo (mijn tweeling zusje) belde me op of we woensdag langs wilde komen om wat bij te kletsen en gezellig te doen :D
Natuurlijk hadden wij daar wel zin in, en tijd voor (vakantie... die helaas bijna is afgelopen) dus hup in de auto en naar Maarssenbroek. We werden hartelijk ontvangen en werden in de tuin lekker in de zon gezet. Lekker koppie koffie erbij en een beetje ouwehoeren over de vakantie. Tot dat Pierre vertelde dat ie een nieuwe verslaving had ontwikkelt op zijn vakantie namelijk... Guitar Hero hahaha. Natuurlijk was het eerste wat hij deed nadat hij terug was van de vakantie naar de winkel rennen om ook zo'n ding te halen. Maar wat kreeg ie helaas te horen, "sorry meneer, hij is uitverkocht". Nou dat ding maar besteld en wachten tot dat ie binnenkomt. Toevallig was Pierre net gebelt toen wij binnen kwamen, met de mededeling dat zijn "guitar" binnen was gekomen, dus je raad het al..... Pierre en ik zaten binnen no time in de auto! Voor dat we in de auto stapten hebben we even een boodschappenlijst gemaakt wat we meteen allemaal konden meenemen want de fam. bakker had ons maar meteen uitgenodigd voor een heerlijke bbq!
Nou we waren nog niet terug en natuurlijk was de doos al bijna uitgepakt en werd de xbox aangezet. Snel even uit getest en daarna de spullen voor de bbq in orde gemaakt.

We hebben heerlijk gegeten en lekker genoten van de zon! Helaas moesten we op tijd weg omdat ik nog een vergadering had op de tennisbaan, maar we gaan het snel weer is over doen!

2 opmerkingen:

Kneuz++ zei

He man!

Was gezellig die donderdag. GH3 gaat goed!. Lees dit!

grtz Pierre

Kneuz++ zei

He ga je nog wat bloggen of is je leven zo oninteressant dat je niets te melden hebt.

Je moet je leven wel ff een beetje bijhouden :)

grtz P